Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    The Green Meeting Center Arnhem

    Nieuwe Stationsstraat 10, Arnhem
    Opslaan
    400 personen

    Vergaderen in Arnhem? Denk eens groen!

    Perfect bereikbaar door de ligging in het centrum en aan Arnhem Centraal Station. Prachtig gelegen en omringd door de groenste stadsparken. Uitzichten om bij weg te dromen. En om grenzeloos geïnspireerd te raken natuurlijk! Vergaderen krijgt een nieuwe dimensie én verfrissende energie bij The Green Meeting Center Arnhem.

    Hier heb je alles voor handen voor jouw vergadering. 14 vergaderzalen met ruimte voor 2 tot wel 200 deelnemers, 12 subzaal mogelijkheden, alle praktische en technische faciliteiten, (h)eerlijke en gezonde maaltijden en snacks in de Fresh Food Corner en de Coffee Corner… Bij The Green hebben jij en je gasten het goed voor elkaar.

    Onze 14 zalen bevinden zich op begane grond en op de twaalfde verdieping. Vrijwel elke vergaderopstelling is mogelijk. De ruimten zijn net zo flexibel als de oplossingen van onze medewerkers. Een brainstormsessie in een open ruimte? De maandelijkse MT meeting in besloten sfeer? Vergaderen met drie teams in evenzoveel ruimten? Alles is mogelijk bij The Green.

    • 14 multifunctionele zalen
    • Daglicht in overvloed
    • Moderne audiovisuele middelen

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Nieuwe Stationsstraat 10
    6811 KS Arnhem
    Google Maps