Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Pathé Arnhem

    Oude Stationsstraat 20, Arnhem
    Opslaan
    1700 personen

    Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 141 tot 308 stoelen. Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen.

    Op de 3e etage van het theater is specifiek voor evenementen een ruime business lounge met veel daglicht, balkon, bar, garderobe en moderne design inrichting. De business lounge geeft vrij zicht op het moderne station Arnhem Centraal en de binnenstad. Deze business lounge is perfect voor besloten bijeenkomsten en geeft direct toegang tot zaal 3.

    Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.

    Pathé Arnhem ligt in het centrum van Arnhem, direct naast het Centraal Station. Daardoor is dit theater uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren kan in de parkeergarage onder het Centraal Station.

    Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen voor dit theater. Wij denken graag met u mee en heten u van harte welkom. Wanneer u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u altijd contact opnemen met ons via onderstaand telefoonnummer.

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Bereikbaar per openbaar vervoer

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Oude Stationsstraat 20
    6811 KE Arnhem
    Google Maps