Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strandpaviljoen Club Zand

  Zeeweg 70, Castricum
  Opslaan
  1000 personen

  Strandpaviljoen Club Zand in Castricum aan Zee is een unieke locatie voor onvergetelijke meeting of training!

  Kerst of nieuwjaarsborrel

  Proost op een nieuw jaar met uitzicht op zee! Geef met jullie bedrijf een borrel op het strand. Vier het nieuwe jaar met collega's bij Club Zand. Bij Club Zand vier je het nieuwe jaar in de Kas. Een lichte ruimte, direct gelegen aan het strand met fantastisch uitzicht over zee. Jullie hebben het idee buiten te zijn, terwijl het knetterende haardvuur en de warme schapenvellen voor de fijne sfeer zorgen. Gezellige kampvuurtjes, sfeerverlichting, mini kerstboompjes, kerststerren en loungemogelijkheden maken jullie borrel compleet.

  Vergaderen

  Je bent op zoek naar een locatie buiten de stad, maar die toch goed te bereiken is. Club Zand is de ideale locatie wanneer je de drukte even wil ontlopen. Een brainstormsessie, vergadering of bedrijfsevent met uitzicht op zee. Waai in de pauze uit op het strand of blijf lekker naborrelen op één van onze loungebanken. Onze vergaderzalen zijn geschikt tot 150 personen. De ruimten zijn uitgerust met flipover, supersnelle WIFI en Smart TV. Je wordt ontvangen met een romige cappucciono of goede bak zwarte koffie. Heb je hulp nodig met het aansluiten van onze audioapparatuur? Wij helpen je graag! Tijdens de lunch geniet je van een heerlijke proeverij van de kaart met onze flatbreads als specialiteit! Aan het einde van de middag verrassen we jullie met een homemade smoothie zodat jullie ook de laatste uurtjes nog even door kunnen.

  Bedrijfsfeest

  Jullie hebben hard gewerkt en eindelijk is het tijd om met collega's helemaal uit je dak te gaan! Staat het bedrijfsfeest niet op je prioriteitenlijst vanwege je werkzaamheden? Logisch! Wij kunnen je helemaal ontzorgen. Van een heerlijke BBQ of diner naar een dansfeest met DJ in de avond. We hebben ruime ervaring met grote (en kleine) bedrijfsfeesten maar wij staan open voor jullie ideeën en wensen. Een hele dag of avond genieten van het strand met lekker eten en een goede DJ zodat jullie er de rest van het jaar weer tegenaan kunnen!

  Wanneer jullie in Castricum aan Zee zijn aangekomen lopen jullie in 5 minuten met de wind in de haren naar ons lazy en laidback paviljoen. Een krijtbord met jullie bedrijfsnaam leidt jullie naar de juiste locatie. Ons gezellige team verwelkomt jullie met een drankje en hapje. Terwijl de loungemuziek op de achtergrond speelt ploffen jullie neer op één van onze loungebanken. Met mooi weer genieten jullie van een verfrissend drankje met je gezicht in de zon. Slecht weer? Onze unieke Kas biedt direct uitzicht op zee waar je de kitesurfers voorbij ziet vliegen.

  Bereikbaarheid

  Wil je een vergadering organiseren aan het strand? Voor 09:00 parkeer je de hele dag gratis. Ook wanneer je een groot bedrijfsfeest wil organiseren zit je met de ruim 2000 parkeerplaatsen goed. Met een vast dagtarief (in de zomer) van €7,50 per parkering lopen de parkeerkosten nooit uit de hand. Na 17:00 parkeer je voor een avondtarief van €5,00 per parkering. in de zomer brengt de strandbus jullie van Castricum Station in 10 minuten naar het strand. Was het iets te gezellig en bus gemist? Of de auto (gratis) een avondje laten staan? Wij bellen graag een taxi voor jullie zodat je veilig naar huis kan! Willen jullie blijven overnachten? Er zijn veel accommodaties in de buurt om te blijven slapen.

  Activiteiten op het strand

  Meer organiseren dan alleen een hapje en drankje? In samenwerking met een evenementenbureau, onze surfleraren en yoga juf zorgen we ervoor dat jullie dag een spectaculaire twist krijgt.

  Plaats vrijblijvend een optie

  Zin gekregen in een vergadering, feestje of BBQ aan het strand? Plaats vrijblijvend een optie. Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zeeweg 70
  1901 NZ Castricum
  Google Maps