Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Zuiderduin

  Zeeweg 52, Egmond aan Zee
  Opslaan
  1200 personen

  Hotel Zuiderduin ligt aan de voet van het Egmondse duingebied, op 100 meter van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel biedt u diverse zalen voor evenementen en feesten. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en de aard van het feest, kunnen wij een bijpassende zaal voor u reserveren.

  De diverse stijlen in de verschillende zalen maken het hotel geschikt voor allerlei soorten (thema) feesten. Zo kunt u 'back to the seventies' en het swingende disco fever gevoel weer herbeleven of juist een stijlvol en elegant feest vieren in de victoriaans ingerichte zaal met witte elementen, een stijlvolle bar en een uitnodigende dansvloer. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Hotel Zuiderduin.

  De ervaring leert dat na een spetterend feest niet iedereen evenveel zin heeft om huiswaards te keren. Als u tijdig reserveert bestaat de mogelijkheid om een groot aantal kamers vast te leggen en indien gewenst kunnen wij zelfs het gehele hotel voor u boeken.

  Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een directe busverbinding met Alkmaar. Op 50 meter van het hotel bevindt zich de bushalte. Tevens beschikt het hotel over parkeergarage én parkeerdek. U kunt hier gratis parkeren op basis van beschikbaarheid.

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Zwembad
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Zeeweg 52
  1931VL Egmond aan Zee
  Google Maps