Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed het Hof

  Eeuwigelaan 1, Bergen
  Opslaan
  500 personen

  Het Hof in Bergen gesitueerd op een idyllisch landgoed in kunstenaarsdorp Bergen, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Bij Het Hof kan je trouwen, dineren, vergaderen, feesten, vieren en bijeenkomen.

  Het gevoel van gastvrijheid zal bij binnenkomst meteen voelbaar zijn. Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat. Omringd door de bossen van Bergen is Landgoed Het Hof een plek waar de wereld even stil lijkt te staan.

  Waar mooier dan elkaar op deze romantische plek het ja-woord geven met aansluitend een feestelijke receptie in de tuinkamer of op het aangrenzende terras, om vervolgens in ons restaurant ‘heerlijkheid’ met alle familie en vrienden te genieten van een gastronomisch diner, veelal met producten uit eigen biologische moestuin. Natuurlijk bieden we hoffelijke gastvrijheid in optima forma, maar bij Het Hof gaan we graag een stapje verder. We denken graag mee om van deze speciale gelegenheid echt iets bijzonders te maken. Een verblijf op Het Hof neem je mee in je herinnering als ‘a perfect day'.

  Het Hof is onderdeel van blooming, het aan de andere kant van Bergen gelegen hotel. Jullie ‘perfect day’ combineren met een spetterend feest en overnachting in blooming hotel wordt een heerlijke ervaring om nog vaak aan terug te denken!

  Uiteraard zijn jullie van harte welkom op Het Hof te komen bezichtigen, de sfeer te proeven en ons uit te dagen met jullie wensen.

  Overnachten kan bij blooming hotel. Op slechts 3 kilometer afstand van Het Hof vind je het 4 sterren hotel, midden in de duinen en bossen van Bergen.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Eeuwigelaan 1
  1861 CL Bergen
  Google Maps