Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  blooming Hotel

  Duinweg 5, Bergen
  Opslaan
  250 personen

  Welkom bij Blooming hotel! blooming hotel telt elf hectare eigen duingebied en kunstenaarsdorp Bergen ligt op steenworp afstand. blooming daagt uit tot bloei te komen!

  Bij blooming hotel komt iedereen tot bloei. Van rustzoekers tot zakenmensen en van families tot leergierigen. blooming inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Van ontvangst tot vertrek. Van ontbijt tot diner. Van bedtijd tot wakker worden. blooming heeft zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld tot wat het nu is. We hebben ons stellig voorgenomen te blijven verrassen, iedere dag weer. In een natuurrijke omgeving, die blooming heet, draait het om aandacht, creativiteit en eigenzinnigheid. Ons doel is een blijvende bijzondere herinnering.

  Vergaderen

  Blooming hotel beschikt over 16 diverse vergader zalen. Voor elk event is er een oplossing. Van een kleine exclusieve ruimte, tot aan een ruime congreszaal.  Er is ruimte voor minimaal 2 en maximaal 200 personen. Al onze vergaderzalen hebben een schitterend uitzicht op de omringende bossen. Daarnaast kan je vanuit de meeste zal ook direct de natuur in wandelen voor een ontspannende break. Elke zaal beschikt over zijn eigen pantry, minibar of keuken. Elk met een koffieautomaat, onbeperkt water en vers fruit. Wanneer je kiest voor een van onze vergaderarrangementen ontvangt elke gast een gratis Dopper.

  Vieren

  Iets te vieren? Een jubileum, bedrijfsfeest, presentatie of bijvoorbeeld een kick-off? Bij blooming is maatwerk belangrijk. Daarom is alles mogelijk. Door de gastronomische vrijheid die het hotel biedt kunnen wij jouw evenement tot in de puntjes verzorgen. Denk hierbij aan muziek, beeld en geluid, dranken en hapjes, een geheel verzorgd diner en natuurlijk een heerlijke overnachting voor je gasten.  

  Laat je omringen door de natuur

  Blooming Hotel staat midden in de bossen en duinen van Bergen. Deze schitterende locatie maakt jouw vergadering of evenement extra speciaal. Enkel bij het oprijden van de oprit zal je de ontspanning van de natuur al voelen. Een lange oprit, door een dikke rij bomen leidt je naar de grote parkeerplaats en vervolgens het hotel. Bij aankomst ben je direct afgesloten van de drukke, dagelijkse sleur. Bij blooming ervaar je de rust en kom je tot bloei. 

  van A tot Z verzorgd.

  Bij blooming blijft het niet bij alleen vergaderen of vieren. We verzorgen jouw gasten van A tot Z. Van onbeperkt koffie & thee, altijd vers fruit, verrassende blooming bites en brainfood, een uitgebreid lunchbuffet en een heerlijk diner, een ontspannende massage tot aan de overnachting. Ontdek de faciliteiten op onze website. 

  Contact

  Je bent van harte uitgenodigd. Voel, zie en proef blooming! neem contact met ons op!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Duinweg 5
  1861 GL Bergen
  Google Maps