Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Restaurant Hotel Merlet

    Duinweg 15, Schoorl
    Opslaan
    250 personen

    Op zoek naar een inspirerende locatie in het groen, in de buurt van Amsterdam met óók een prima keuken? Restaurant Hotel Merlet in Schoorl biedt u dat allemaal!

    Waar vind je dat nog… een prachtige locatie omgeven door weelderig groen, waar je niet alleen alles vindt voor je bijeenkomst, maar waar je ook culinair in de watten wordt gelegd en waar allerlei outdoor activiteiten om de hoek zijn? Die plek heet  Restaurant Hotel Merlet. En nog een verrassing… het is op slechts 45 minuten van Amsterdam! 

    Vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten

    Alle conferentieruimten bij Merlet beschikken over daglicht en hedendaagse faciliteiten en de capaciteit varieert van 2 tot 120 personen. Een aantal zalen zijn gesitueerd in een apart gebouw aan de rand van de parkeerplaats en beschikken over een eigen ingang. Deze ruimtes zijn ideaal voor bijeenkomsten die optimale privacy wensen. ’t Oude Raadhuisje is een monumentaal pand uit 1601 dat op steenworp afstand ligt van Merlet. Het biedt plaats aan maximaal 12 personen. Dit is de enige ruimte waar geen internet beschikbaar is en waar u ongestoord, voor de buitenwereld onbereikbaar, kunt vergaderen of brainstormen.   

    Private dining, recepties, feesten

    Ook voor feestelijke bijeenkomsten bent u bij Merlet aan het juiste adres. Met verschillende sfeervol aangeklede ruimtes, biedt Merlet voor elk gezelschap wat wils. Culinaire en innovatieve creaties komen uit de keuken van het Restaurant dat met een Michelin ster is bekroond en waar Jonathan Zandbergen de scepter zwaait. Gerechten met een goede prijs-kwaliteit verhouding komen uit het Grand Café, waardoor Merlet voor elk budget mogelijkheden biedt. Grotere gezelschappen vinden met de prachtige lounge een uniek onderkomen voor diners, recepties en feesten. 

    Activiteiten

    De omgeving biedt diverse mogelijkheden voor het organiseren van ontspannende activiteiten tijdens (meerdaagse) bijeenkomsten. Van mountainbiken door de duinen tot kitesurfen op het strand, van een boswandeling met de boswachter tot een bezoek aan biologische boerderij Noorderhoeve. Maar ook Merlet beschikt over faciliteiten om invulling hieraan te geven met fietsen en een kookstudio waar workshops worden gegeven.

    Uniek Merlet

    De gastvrijheid van het team van Merlet is zeer persoonlijk en met oog voor detail. Door de kleinschaligheid is er ook de mogelijkheid om totale exclusiviteit te creëren. In een notendop biedt Merlet u:

    • Prachtige locatie op slechts 45 min. rijden van Amsterdam
    • Persoonlijke aandacht en oog voor detail
    • Ruime parkeergelegenheid
    • Diverse conferentieruimten en sfeervolle zalen voor private dining
    • Inspirerende omgeving
    • Culinair genieten

     

    Contact

    Wanneer mogen wij ú begroeten? Laat ons uw wensen weten door het informatieformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

    Kenmerken

    Tuin
    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Duinweg 15
    1871 AC Schoorl
    Google Maps