Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Zaantheater

    Nicolaasstraat 3, Zaandam
    Opslaan
    1100 personen

    Het Zaantheater in Zaandam, onder de rook van Amstedam, is meer dan een theater.

    Het is een unieke en sfeervolle evenmentenlocatie voor o.a. congressen, vergaderingen, recepties, diners en bruiloften; de mogelijkheden zijn eindeloos! De diverse ruimtes zijn geschikt voor een vergadering van 10 personen tot een congres van 900 personen.

    Inspirerende omgeving

    Het Zaantheater is een zeer geschikte locatie voor congressen en bedrijfspresentaties. Het is geen doorsnee conferentie-oord, maar een inspirerende omgeving met een warme, gastvrije uitstraling. Mensen komen voor hun plezier in het Zaantheater, ook tijdens zakelijke bijeenkomsten. De theatrale sfeer in het gebouw en vooral in de theaterzalen zorgt voor een bijzondere setting van uw congres of presentatie.

    Het Zaantheater is het culturele hart van de Zaanstreek

    Een congres hoeft niet vermoeiend te zijn wanneer de deelnemers van tijd tot tijd de nodige ontspanning wordt geboden. Cabaretiers, dansers of musici kunnen uw bedrijfsjubileum werkelijk onvergetelijk maken. En wat dacht u van een voorstelling van een gerenommeerd theatergezelschap, exclusief opgevoerd voor uw bedrijf? Of een muzikale show tijdens het afsluitende buffetdiner? In het Zaantheater kan het allemaal. Wij onderhouden rechtstreekse contacten met vele artiesten, sprekers en presentatoren.

    Een complete avond uit met medewerkers of relaties

    Het Zaantheater biedt speciale theaterarrangementen die u kunt combineren met een voorstelling naar keuze. Zo kunnen wij u een diner of een borrelarrangement bieden voor groepen vanaf 20 personen.

    Interesse? Neem dan contact op met Janine Overhand

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Gelegen in het stadscentrum
    Restaurant
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Bereikbaar per boot

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Nicolaasstraat 3
    1506 BB Zaandam
    Google Maps