Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Cultuurgebouw

  Raadhuisplein 3, Hoofddorp
  Opslaan
  700 personen

  In Hoofddorp staat het Cultuurgebouw: dé dynamische culturele ontmoetingsplek van Haarlemmermeer, waar de beleving van de bezoeker altijd centraal staat. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, congres, seminar, bedrijfsevenement of workshop; bij Het Cultuurgebouw bent u aan het juiste adres. Met de sfeervolle uitstraling van onze theater- en concertzalen en faciliteiten zorgen wij samen met u voor een succesvol evenement. 

  Het Cultuurgebouw is de spraakmakende en bijzondere ontmoetingsplek in het hart van Haarlemmermeer. In het gebouw zijn Schouwburg De Meerse, Bibliotheek Haarlemmermeer, Podium Duycker, Pier K – centrum voor kunst en cultuur –, Podium voor Architectuur en Duyckercafé met elkaar verbonden. Samen goed voor meer dan 20 verschillende en inspirerende ruimtes. De verscheidenheid aan zalen biedt een scala aan mogelijkheden voor een bijeenkomst, congres of bedrijfsfeest. Van moderne theaterzalen tot een poppodium zaal met een capaciteit tot 750 personen voor een personeelsfeest of bedrijfspresentatie.

  Daarnaast beschikken wij over een tweede locatie in Nieuw-Vennep. Het Cultuurgebouw Nieuw-Vennep beschikt een theaterzaal met een capaciteit van 145 personen en een Auditorium met een capaciteit van 75 personen. Evenementen in deze theaterzalen zijn zeer goed te combineren met onze verscheidenheid aan breakout rooms.

  Bereikbaarheid

  Het Cultuurgebouw is gelegen in het centrum van Hoofddorp, 15 minuten vanaf Amsterdam, 10 minuten vanaf Schiphol. Goed bereikbaar met de auto, voldoende parkeergelegenheid en goede verbinding met openbaar vervoer. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bijeenkomst zijn in Het Cultuurgebouw zijn, neem dan contact met ons op!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Raadhuisplein 3
  2132 TZ Hoofddorp
  Google Maps